Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ghostbusters: ManHELLton

2008.02.23. 11:11 koimbra Szólj hozzá!

If there's something strange
In your neighborhood
Who you gonna call

Ghostbusters

1989-ben mutatták be a Szellemírtók második részét. A folytatásról szó esett már akkoriban, de csak nem sikerült tető alá hozni. Bill Murray-t már egyáltalán nem érdekelte a harmadik rész. Dan Aykroyd viszont mindenképpen szerette volna megcsinálni. No igen, már régen eltűnt az élvonalból, valamivel vissza kell kerülni a csúcsra.

2008-ban jelenik meg a Ghostbusters: The Video Game. Tehát játszhatunk a Szellemírtókkal. Ebben az összes fontosabb szereplő feltűnik, az eredeti figurák kölcsönzik a hangjukat a játékhoz, még Murray is, Sigourney Weaver pedig nem tűnik fel.

Dan Aykroyd pedig elmondta, hogy hamarosan jön a Ghostbuster 3 most már tényleg, de animálva. No végülis van benne valami, hisz már megöregedtek, megpocakosodtak, így vicces lenne szellemekre vadászni. Hopp, várjunk csak, a film is vicces volt. Akkor mi lehet az oka, hogy mégsem lesz mozifilm? A válasz Bill Murray-nél keresendő. Aykroyd szerint nem lehet rábírni sehogysem egy élőszereplős mozira, de a hangját szívesen adja a produkcióhoz, így marad az animáció.

A harmadik részben a Szellemírtók a pokolba szállnak alá, ahol minótauruszokkal és démonokkal találkoznak (naná!). Aykroyd írja a forgatókönyvet. Valahol még örül Ő is, hogy nem élőszereplős lesz a folytatás, mivel így kevesebb pénzbe fog kerülni és az összes elgondolását meg tudják valósítani az animációval.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr60351176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása