Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mi lesz veled Fanboys?

2008.02.23. 09:51 koimbra 3 komment

Szerte a világban Staw Wars milliói élnek. George Lucas gyakorlatilag belőlük gazdagodott meg. Lehet, hogy ez gonoszan hangzik, de élete fő műve a Csillagok háborúja volt, erre elég sokan cuppantak rá. Jómagam is megnéztem a középső (első) trilógiát tucatszor, néhány játékot végig is toltam.

De jöhet-e olyan ember, aki ebben a témában tudna nagyot alkotni úgy, hogy Lucas nincs benne. Úgy néz ki igen, múlt évben egy Fanboy nevezetű filmről lehetett hallani, ami arról szól, hogy néhány Star Wars rajongó 1998-ban elindul  a Skywalker Ranch-re,  céljuk, hogy megszerezzék haldokló barátjuk (rákos) számára a Star Wars: The Phantom Menace filmet.

 

 

George Lucas látta a forgatókönyvet és áldását adta rá. Aki eddig látta a filmet nem nyilatkozott róla elítélően. A rajongók is várják a filmet. Egészen jól is nézett ki dolog, egészen mostanáig (egy mély basszus döröghetné: until now).

A stúdió (Weinstein) szerint ez a rák téma nem elég, ki kellene bővíteni, kell bele több csöcs, segg, meg ilyesmi ebbe a filmbe. Az alkotás így R besorolású film lesz majd. Valószínű Weinstein-ék a Superbadr és a többi hasonló film sikerét akarják meglovagolni. Szóval újraforgatnak pár jelenetet, beletesznek még ezt-azt. Az úriember aki ezt megteszi nekik Steve Brill, akinek a Sátánkát és a Sodró lendületet köszönheti a nagyérdemű.

A rajongók persze kikeltek magukból, nemtetszésüknek adnak hangot. "Megtámadjuk a Weinsten Co. Halálcsillagot, még akkor is ha ez öngyilkos küldetés lesz"-mondja az egyik SW rajongó.

George Lucas eddig nem hallatta hangját, pedig ideje lenne. De lehet, hogy ez csak egy jó is reklámfogás a stúdió részéről és nem lesz semmi újraforgatás. Majd meglátjuk...

 

 

 

Címkék: star wars fanboys

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr45351106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2008.02.23. 12:18:33

Seth Rogen jól el van maszkírozva, csak a hangjáról ismertem fel :D

tukituki 2008.02.25. 22:21:57

Remélem nem vágják meg. Egyébként esetleg lesz a blogon esetleg Star Wars kritika? Olvastam, hogy Lucasról írtál pár sort, hogy élősködik a rajongókon. Szóval elférne mellé egy ilyen film vélemény is.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.02.26. 10:16:40

MIECS látta nemrég a Star Warst, majd remélem feldob róla egy kritikát:) Újra kéne néznem, hogy én is írjak valami tartalmasat.
süti beállítások módosítása