Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

We Must Move Forward

2008.02.23. 21:26 koimbra 3 komment

Terry Gilliam rendezésében készülő  The Imaginarium of Dr. Parnassus  veszélybe került, mikor Heath Ledger elhalálozott, mivel ő volt a főszereplő. Nem túl szerencsés eset ez, a rendezőnek pedig nem ez első projektje, aminek forgatását félbe kellett szakítani.

Először olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint Ledgert a későbbiekben digitális utómunkával helyezik bele a filmbe. Azonban végül nem ez valósult meg. 3 ismert név jött szóba, akik Ledger hiányzó jeleneteiben besegítenének.  Colin Farrell, Johnny Depp és Jude Law jött szóba, végül Farrellre esett a választás.

Állítólag úgy oldják meg a cserét, hogy a CGI Ledger belenéz egy varázstükörbe, aminek hatására Colin Farrellé alakul át.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92351502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.02.23. 22:05:55

Nagyon ötletes... A kellékesnek jutott eszébe?

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.24. 09:30:08

A három közül ő lett volna az utolsó akit választok a szerepre.

sjbee 2008.02.24. 13:24:02

Nálam Jude Law lett volna a legrosszabb választás, no nem azért mert nem jó színész, csak valahogy nem tudnám Ledger karakterére ráhúzni. Abban azért megegyezhetünk, h Depp lett volna a legjobb választás.
süti beállítások módosítása