Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A karatézó kislány és a farkas kapucnis pulcsiban visszatér. Juhú

2008.02.24. 12:13 koimbra Szólj hozzá!

A 2005-ös év egyik legnagyobb meglepetése a Pirosszka (Hoodwinked) rajzfilm volt. Szerény költségvetésből (15 millió $) olyan frappáns, vicces mesét alkottak, amire ha rágondolok, még most is mosolygok sokat.

Nos sokak örömére folytatódik a Pirosszka. Címe: Hoodwinked 2: Hood vs. Evil. Az első részből megismert karakterek visszatérnek. Glenn Close adja megint Nagymama hangját, Patrick Warburton pedig a Farkasét (aki oknyomozó riporter). Piroska most nem Anne Hatheway hangján szólal meg, hanem Hayden Panettiere (Heroesból a pompom lány) adja a szájába a szót.James Belsuhi volt a Favágó, őt most Martin Short váltja. Lesz még benne egy boszokrány (Joan Cusack), egy Óriás (Brad Garrett), akinek lesz egy éneklő hárfája (Wayne Newton). Feltűnik majd egy troll is (David Alan Grier) és  Hansel & Gretel (Amy Poehler és Bill Hader).

No meg az éneklő kecske is visszatér.


Szép csapat szerződött tehát le a rajzfilmhez, ebből mi úgyse sokat fogunk érzékelni, mivel szinkronosan jön (az első résznél kiváló volt) a mozikba úgyis.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68352328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása