Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.02.28. 05:26 koimbra 4 komment

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford): szép hosszú címe van, a film hossza sem rövid. A western Jesse James (Brad Pitt) egyik embere, Robert Ford megegyezett a hatóságokkal, hogy majd átadja nekik előbb-utóbb. Holnap-holnapután a mozikban megnézem.

Vérző olaj (There Will Be No Blood): Oscar jelölt és nyertes film. Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) egy  milliomos olajmágnás, mindenkin és mindenen keresztül tör, hogy elérje célját. Most mégis emberére akadt egy prédikátor, az ifjú Eli Sunday (Paul Dano) személyében.

Az ellenségem ellensége (Mon meilleur ennemi): Klaus Barbie, Gestapo parancsnok, aki a második világháború idején kegyetlenkedései és vérszomjassága miatt a "lyon-i hóhér" néven vált hírhedtté. A háború után őt mutatja be a film.

Ellenséges vágyak (Se jie): A második világháborús kémtörténet középpontjában egy fiatal nő, Wang Jiazhi áll, akinek a befolyásos helyi hatalmasság, Mr.Yee bizalmába, sőt, szívébe kell férkőznie. Hongkongi-kínai, erotikus, háborús, thriller, dráma.

Mindenképpen, talán: (Definitely, Maybe): Romantikus film Ryan Reynolds és Rachel Weisz főszereplésével. Will Hayes, a harmincas manhattani apuka és kislánya arról faggatja őt, hogy ismerkedtek meg a szülei egymással.

Winx Club - A mozifilm: Az elveszett királyság titka (Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom) : A Mágikus Dimenzió Birodalmában volt egy lány, aki egyszer csak rájött, hogy ő tündér és egy hercegnő. Onnantól kezdve az élete teljesen megváltozott, bártan kijelenthető, hogy tün-dérmesévé vált. Kiderült, hogy Bloom eredetileg a Domino királyainak gyermeke, de örökbe fogadták. Bloomnak ki kell derítenie az igazságot a vér szerinti szüleiről, ezért oldalán elválaszthatatlan barátaival, a Winx tagjaival útra kel az ismeretlen dimenzióba.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72356902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2008.02.28. 07:36:31

Az utolsó kivételével nem találtam olyasmit, ami különösen érdekes lenne (körülnézek már a tv-műsorok tájékán, de gyanítom, nem kecsegtetnek sok jóval, ha innen hiányoznak a jó filmek)...

aranyhaj.blogspot.com

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.28. 08:12:14

Mindenkinek a There Will Be Blood-ot ajánlom, 2007 legjobb filmje szvsz.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.02.28. 22:19:38

Most láttam a Jesse James-t. Hát nagyon nem jött be.

Real013 2008.02.29. 19:59:59

Jesse James nagyon nagyon lassú, de szépen fényképezett film két jó színésszel.Nekem , mértékkel ugyan, de tetszett.

Többit még nem láttam, de remélem Aranyhaj csak viccelt azzal, hogy az utolsó kivételével nem talált érdekeset:)
süti beállítások módosítása