Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Step Up 3D

2008.03.01. 10:41 koimbra 3 komment

Szépen hozza a milliókat a Step Up második része is-így vélekednek a készítők. Így hamarosan jöhet majd a harmadik rész. A Disney már megkezdte az előkészületeket a folytatáshoz, címe pedig Step Up 3-D lesz. Tehát frankón 3D-ben kapja meg mindenki a táncadagot. A producerek Adam Shankman és Jennifer Gibgot lesznek. A harmadik rész rendezője a másodikat is ledirigáló Jon Chu lesz.


Az első rész 2006-ban 12 millió dollárból készült, az összbevétele pedig 114 millió volt (USA bevétel: 65 millió). A folytatás már 35 millióba kóstált, jelenleg 43 millió dollárnál tart a bevétele az USÁ-ban. Még nemzetközileg nem nagyon kezdték forgalmazni.

Egyelőre még nem tudni kik lesznek benne. Channing Tatum-ot az első rész után fedezték fel úgymond, ő lesz az egyik főszereplő a készülő G.I. Joe moziban és Michael Mann Public Enemies filmjében Johnny Depp és Christian Bale mellett feszíthet. Lehet, hogy a Step Up 2 the Streetsben főszerepet alakító Briana Evigan is hozzájut egy-két jó szerephez?

Címkék: miújság step up

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr47360441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miecs · http://filmdroid.blog.hu 2008.03.15. 01:43:12

te atyaúristen hangsúlyoznám... TEATYAÚRISTEN.... huh azta.. oh man i' waz god damn goooood.... te jó ég... mindig mikor már kezd kimenni a fejemből h miért is szeretem a hiphop rnb zenére táncolható táncokat akkor meg kell néznem a step upot akár az egyet akár a kettőt, de most a 2 a fav. úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen... holnap feldobom a cikket róla...

inmfc · http://filmkeltes.blog.hu 2008.03.15. 10:06:24

Miecs már várjuk a kritikát:) de remélem nem hülye gyerekből lesz pár nap alatt a táncparkett ördöge... mert akkor csalódni fogok:)))

Miecs 2008.03.15. 20:03:38

nem pár nap alatt... alap nagyon ügyesek és tehetségesek
süti beállítások módosítása