Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Djimon Hounsou a Fekete Párduc?

2008.03.03. 12:11 koimbra Szólj hozzá!

Djimon Hounsou leszerződött egy trilógiához, ami állítólag képregényen alapul. Máris megindultak a találgatások, vajon kit fog életre kelteni.

A Marvel egyik fejese (aki az elkövetkezendő filmekért felel) jelentette be, hogy a Fekete Párduc is megy majd a nagyvászonra. John Singleton pedig at nyilatkozta, hogy érdekelné a film, Tim Story (a Fantasztikus Négyes rendezője) szerint Hounsou jó választás lenne Wakanda királyának. Mindazonáltal az imdb-n nem szerepel a Fekete Párduc.

Mások szerint Djimon Hounsou Luke Cage lesz majd. Ezt a filmet is már elég régóta tervezik. Ennek a rendezője már biztos, hogy John Singleton, a főszerepre a pletykák szerint Tyrese Gibsont nézték ki, de lehet, hogy Hounsou erre a filmre szerződött le.


A harmadik lehetőség, hogy a tervbe vett Tintin moziban (amit eredetileg is trilógiának terveztek) lesz majd jelentősebb szerepe. Steven Spielberg és Peter Jackson érdekelt ebben a produkcióban.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr48363227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása