Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jobb egyenes, bal horog, az ellenfél már nem morog

2008.03.03. 17:12 koimbra 6 komment

Mike Tyson már visszavonult, így már kevesebb pofon csattan az arcán, az agya már nem koppan a koponyájának. A sok szabadidejével úgy látszik nem tud mit kezdeni, ezért életrajzi filmet tervez, meg akarja filmesíteni a saját életét.

Tyson szerint leghitelesebben őt Jamie Foxx tudná megformálni, ezért már fel is vette a kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel. Foxxnak nem ez lenne az első filmje, amiben híres embert formál meg, Ray Charlest is sikeresen alakította már (az Oscart is ennek köszönheti).

A kérdés csak az, hogy valaki fogja-e pénzelni ezt a filmet? Az Ali Michael Mann rendezésében és Will Smith főszereplésével csúnyán megbukott anno, pedig abban is egy híres boxlegenda, Muhammad Alinak az életét mutatták be.  Az 105 millióba került, világszerte 87 milliót hozott a mozikban.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64363711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.03.03. 20:22:03

Bocsi, tudom hogy ez kötözködés de nekem Muhammad Ali-ra az "egy híres bokszoló" kicsit kevésnek tűnik. Inkább boxlegenda...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.03. 20:39:38

Okéj, akkor legyen boxlegenda:) Szövegszerkesztővel írtam, aztán másoltam be, annak meg vannak ilyen stiklijei, hogy a boxot boksznak írja, pl a box office esetében is folyton előfordul:)

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.03. 23:05:28

Buta amcsik, az Ali nagyon jó film.

Rusi 2008.03.05. 09:05:54

Adom az Ali hatalmas film, és sztem ha Foxx játsza akkor Tyson nem kicsit mozgalmas életéről egy remek filmet össze lehet hozni:)
süti beállítások módosítása