Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nindzsák, szamurájok, szörnyek és varázslók

2008.03.04. 11:14 koimbra Szólj hozzá!

Közeleg az Onimusha film, a Capcom akciójátéka alapján. Christophe Gans eredetileg a Silent Hill második részének ugrott volna neki, de ebben nagyobb fantáziát látott, így először ezt forgatja le.

1582-ben járunk a feudális Japánban. Samanosuke szamuráj egy csapattal megtámadja Nobunaga nagyurat, aki öngyilkosságot követ el. Nobunagát varázslók életre keltik, félig ember félig rovar formájában. Ezután rögtön két esemény is történik, mindkét esetben két lányt rabolnak el, az eslő támadásban sebezhetetlen harcosok, a másikban pedig félig pók nindzsák az elrablók. A csajokat Nobunaga venné feleségül, Samanosuke pedig visszatér, hogy végleg megölje a nagyurat. Azonban a harcban elesik, de ő is visszatér a halálból.


Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62364819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása