Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megrontás miatt feljelentették Alföldi Róbertet

2008.03.05. 12:09 koimbra Szólj hozzá!

Nyugalom című játékfilmje egyik jelenete miatt „megrontás” gyanújával ügyészségi feljelentést tett Alföldi Róbert rendező ellen egy ismeretlen civil szervezet.

A történet szerint a felnőtt fiatalember főhős (Makranczi Zalán) kényszeres közelségben él idős, egyedülálló édesanyjával, az egykor ünnepelt színésznővel (Udvaros Dorottya), nem tud tőle elszakadni. A film bevillant néhány gyerekkori jelenetet, például a 8-10 éves fiú megmasszírozza, megmossa anyja lábát. Egy ilyen, egészen rövid snittben a gyerek keze a combon nyúlik fölfelé a bugyihoz, de itt vágás következik.

Bodzsár István, a film producere viszont elmondta: semmilyen elítélendő vonást nem találtak a jelenetben, és az ellen – a forgatókönyv ismeretében – nem emeltek kifogást a kilencéves szereplő szülei sem. A producer tájékoztatása szerint az édesanya jelen volt a forgatáson.
(mno.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44366491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása