Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.03.06. 05:04 koimbra 1 komment

2008. március 6.-án, azaz ma a következő filmek érkeznek a magyar mozikba.

Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men): Oscar nyertes film, hatalmas rajongás övezi, gyakorlatilag már most rásüthetjük a kult jelzőt.

Hipervándor (Jumper): Davey egy nap rájön, hogy képes a teleportációra. Mindössze csak rá kell gondolnia, és rögvest egy másik helyen találja magát. Miközben különös képességét próbálgatja, egy cél is vezérli: anyja gyilkosát keresi. Üldözője is akad egy Cox nevű NSA-ügynök személyében. A rendező a folytatásról álmodozik, amerikában nem biztos, hogy teljesíti a bevétel szintet. A HiperSándorra el kéne nézni valamikor a mozikba.

Egy bébiszitter naplója (The Nanny Diaries): Annie Braddocknak dadának jelentkezik egy házasápárhoz. Azonban fel kell kötnie a gatyát, hogy boldogulni tudjon. Scarlett Johansson a főszereplő.

Ádám almái (Adams abler) "Az újnáci Adamot 12 hét közmunkára ítélik. A büntetést a jólelkű pap, Iván közösségében kell letöltenie. A csupa furcsa alakból álló társaság kíváncsian tekint a jövevényre, akinek célja felforgató jellegű - a paplak kertjének büszkeségét, az almafát veszi célba, almatortát akar sütni. Ám hiába Ádám eltökéltsége, lassan kiderül, van, akinek még súlyosabb gondokkal kell megküzdenie." Német-dán 2005-ös vígjáték.

Pánik: Till Attila filmje. Zsuzsi harminc éves korára mindent elért, aztán persze minden összeomlik és bevonul a Pánik Klinikára." A falakon túl persze mindenki teljesen normális:  anyja és barátnője leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, a barátnő gyermekét túlzóan féltő kismama-parától szenved, öccse pedig csak anyjukat szeretné megszabadítani a mamát felfaló szörnyetegtől…” Érzésem szerint ez bukta lesz.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr37367423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.06. 13:18:27

Befelé a No Country-ra aki még nem látta! :)
A Hipervándor-t meg mindenkinek saját felelősségre ajánlom. Sokat ne várjatok...
süti beállítások módosítása