Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Incredible Hulk trailer

2008.03.13. 10:07 koimbra 6 komment

Eric Bana helyett Edward Norton, a jó csaj szerepében Liv Tyler, Ross tábornok (William Hurt) is benne lesz majd, mint a Vasemberben.
Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11378984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.13. 11:09:01

Maga a Vasember is benne lesz. :)
Engem meggyőzött a trailer.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.13. 11:49:18

Most zajlott le nemrég a Hulk smash, vagy valami ilyesmi szuperhős crossover, amiben ugye Hulkot kilövik az űrbe némi trükkel, hogy ne okozzon gondot, de ő visszatér olyan lényekkel, akik olyan erősek mint ő maga és természetesen nem tetszik neki, hogy átverték. Szóval neki is megy a szuperhősöknek, lesz is ám bunyó rendesen...senki sem állíthatja meg. A végén pedig....nos inkább azt olvassa el mindenki maga:D

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.03.13. 11:55:35

Biztos, hogy Hurt lesz az Iron Manben is? Én csak Nortonról tudtam, az imdbb meg nem ír semmit. Amúgy a múltkori Iron Man trailer és ennek a Hulk trailernek a fényében nem olyan jó ötlet már ez a crossover. Ez a Hulk messze le van maradva az Irontól és a legtöbb nyöri képregény adaptációtol is...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.13. 12:05:02

Szerintem mostmár azért gondolkodhatnának egy olyasmin, hogy egy képregényben feltűnjön vagy szó essen egy másik képregénybeli szereplőről is. Ross tábornok pl ha minden igaz benne lesz a Hulkban, Ironmanben, legalábbis ezt mondták, sőt a Rozsomák film is érinti majd ezt a két alkotást.
Nick Fury már igencsak fel kéne hogy tűnjön. A Vasember kezdetén Fekete Özvegy vendégszerepléséről is szó volt.
Én az ilyen filmbekben azt hiányolom, hogypl ha a Fantasztikus négyesben bekapcsolnak egy tévét, akkor legyen szó arról, hogy a Pókember éppen megmentett valakit, vagy az újságokban a vezércikk szóljon az X-menról a Hulk filmben. Vagy esetleg mondjuk a következő X-menben Kolosszus magyarázza azt a többieknek, hogy Amerika Kapitánnyal harcolt együtt éppen.

Hamarosan jön majd (évek múlva) a Bosszú Angyalai, szóval az lesz majd az igazi szuperhős film, de fel kell kötniük a gatyát, mert a konkurenc képregénykiadó, a DC jövőre hozza az Igazság Ligáját, a saját szuperhős csoportosulását.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.03.13. 15:46:16

Koimbra, ha jól sejtem a World War Hulkra gondolsz :) Hulkot sose csíptem, de ez nézős lesz
süti beállítások módosítása