Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.03.20. 05:29 koimbra 1 komment

A mai naptól 7 új film a magyar mozikban.

27 idegen igen (27 Dresses): Katherine Heigl vígjátéka. Heigl Jane-t alakítja, aki már 27-szer (innen a cím is) volt nyoszolyólány, de az ő kezét még senki nem kérte meg. A probléma pedig az, hogy aki tetszik neki az a tesójával jár.

A Spiderwick krónikák (The Spiderwick Chronicles): A Grace család a Nagy Almából (New York) egy vidéki kis rozzant házba költözik, ami egy rokonuké, Spiderwick-é volt. Ám a birtokon és a közeli erdőben különös lényke tanyáznak. Az USÁ-ban bukta.

Horton (Horton Hears a Who!): múlt héten szépen nyitott ez a mese, az elefént hangja Jim Carrey. Horton az elefént összebarátkozik Kifalva lakóival, amelyek egy porszemen élnek.
A Grincs filmben már megismerhettük régebben a Kifalva lakóit, mellesleg abban is Jim Carrey szerepelt.

Majdnem szűz: magyar dráma, borítékolhatóan a hét buktája lesz.Boróka, a film 18 éves hősnője az otthonteremtésre kapott millióit hamar feléli szerelmével, ezért az testi szolgáltatásokra kényszeríti a lányt.

Hallam Foe (Hallam Foe): Hallam hajóra száll, hogy egy nagyvárosban próbáljon szerencsét. Megismerkedik egy titokzatos nővel, aki anyjára emlékezteti.

Takva - Az istenfélő muharrem (Takva): Török-német dráma. Muharrem csendesen éldegél, tisztességeen dolgozik, imádkozik mindennap, szigorúan betartja az iszlám tanokat. Felkelti egy vallásos csoport figyelmét és felkérik őt adóbeszedőnek.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34387612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.20. 11:07:39

Hát innen egyik sem érdekel túlságosan. Talán még a Spiderwick, mert fantasy. De sajnos gyerekeknek.
süti beállítások módosítása