Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kick Ass

2008.03.20. 16:49 koimbra Szólj hozzá!

Matther Vaughn a Csillagpor direktora készítené a híres Marvel képregényhősről, Thorról a filmet. Thor a Bosszú Angyalai szupercsoport tagja, de önálló kalandjait is lehet olvasni a képregényekben. Emlékeim szerint jelenleg Thor jelenleg halott, azonban Reed Richards (a Fantasztikus Négyes vezetője) klónozta őt úgymond. Azonban szerény számítások szerint is a Thor projekt 300 millióba kerülne, erre pedig senki nem áldozna pénzt, ezért Vaughn más irányba tekintett, annyira nem messze, maradt a Marvel képregényeknél.

Mark Millar Kick-Ass művét nézte ki magának. A képregény egy 15 éves fiúról szól, aki annak ellenére válik szuperhőssé, hogy nincsenek különleges képességei. Vaughn reméli ha ez a film sikeres lesz, akkor megengedik neki, hogy az elképzelései szerint rendezhesse meg a Thort.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr99389429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása