Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kusza kapcsolatok (After sex)

2008.03.21. 19:31 Miecs 4 komment

Kapcsolatnak rengeteg mindent nevezhetünk.. Akár párunkkal van kapcsolatunk, akár barátainkkal van kapcsolatunk.. És mind lehet kusza.. Akármilyen kapcsolatot is ápolunk ismerőseinkkel, szeretteinkkel mind lehet sebezhető, intim és akár fájó is.

Ez a film egy vígjáték, amely a párkapcsolatokat veszi górcső alá, méghozzá pont akkor amikor a legérzkenyebb, legsebezhetőbb, szex után. Minden egyes apró történet szex után játszódik. Megismerhetjük, milyen mikor barátoddal rendszeresen lefekszel, hiszen szerelmesek vagytok egymásba, de nem meritek bevallani. Milyen mikor rájössz, hogy te lehet, hogy a saját nemed iránt táplálsz érzelmeket, milyen mikor azt beszélitek meg homoszexuális pároddal, hogy akkor most kié melyik szerep és miért ne lehetne eltérni a szokásoktól. Vagy milyen amikor lefekszel valakivel úgy hogy még csak a nevét sem tudod, majd teljesen kiakaszt az egyén munkája, mivel hivatásos prosti, de végén megnyugtat, hogy csak kamuzott.

Az előbbi felsorolásból is látható semmiképpen sem egyszerű és könnyen megoldható kapcsolatokról van szó. Valahol vicces, mivel vígjáték, ám néhány kérdés, történet, eset elgondolkodtató. Főleg akkor üt sziven egy-egy sztori, ha hasonló cipőben jár az ember.

2007ben került mozikba a film, Eric Amadio írta és rendezte.

Engem nagyon megfogott a film, szép volt nagyon, és érdekes.

10ből 7et érdemel.

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr46390732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.03.22. 10:48:34

A felénél abbahgytam a nézését. Valamiért nem jött át az egész, csak nyomták a sok süket dumát, bár majd később talán újra nekiugrok, mert végülis jó elgondolás lett volna ez, hogy a szex utáni beszélgetésekre koncentrál:)

tompika 2008.03.24. 19:18:55

Van aki szex után bealszi, rágyújt, egyesek beszélgetni kezdenek...na erről a beszélgetésről készíteni filmet különböző emberek között elég jó ötlet volt. Sok embernek ismerősek lehetnek az egyes dumák, személy szerint úgy érzem néhol frappánsabban is megoldhatták volna, de amúgy nem volt rossz, 7 pontot én is adnék rá. Bár ez olyan, hogy megfelelő hangulat kell a nézéséhez...mondjuk szex után?:D

Miecs 2008.03.25. 11:25:59

természetesen megfelelő hangulat kell.. nem kell szex után lenni ahhoz hogy meghasson, megfelelő hangulatnak elég az is ha egy hasonló szituációban élsz.. engem pl ezért hatott meg... csak halkan megjegyzem: már az elején sírtam, mert nagyon rossz passzban voltam

trixy 2008.03.28. 18:19:17

Barátnőmmel néztük meg azután, hogy szakítottunk a pasijainkkal. A barátnőm fél óra után elbőgte magát, én meg röhögtem rajta, aztán a végén meg én is bőgtem. Azt mondta a barátnőm, hogy olyan jókat beszélgetett a barátjával majdnem így, ahogy a filmben, én is hasonló cíipőben járok...
Remélem hogy a következi ilyen beszélgetéseit a volt baráton egy másik pasi társaságában folytatja le:)
süti beállítások módosítása