Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Horton szekere jól megy

2008.03.23. 18:17 koimbra Szólj hozzá!

Hétvégi amerikai mozis bevételek

Megőrizte első helyét a Horton (Dr. Seuss' Horton Hears a Who). Jim Carrey és Steve Carrel ismét együtt a Minden6ó után, igaz csak a hangjuk hallható. 25,1 milliót keresett a hétvégén a rajzfilm, 86,4 milliónál jár, 150-200 között lesz valahol a vége.

Tyler Perry írta, rendezte a Meet the Browns-t, amiben a főszerepet is eljátszotta. 20 millióval nyitott az alkotása. Perry filmjei a vallásos feketéket célozza meg, így ezek a művek sorra értékelhető bevételre tesznek szert. Előállítása 20 millióba került, 50-60 millió körüli végeredmény várható.

Owen Wilson vígjátéka a Drillbit Taylor is a Judd Apatow (40 éves szűz, Felkoppintva) műhelyből került ki, 10,1 millió dollárral nyitott. Apatowtól magasabb nyitás lett volna várható. A rottentomatoes-on 24 %-on áll jelenleg. A 40 millióból készült, nem hiszem, hogy ezt a határt el fogja érni.

Negyedik helyen nyitott a Shutter Joshua Jackson főszereplésével 10,7 millióval, ami horrorhoz képest nem is olyan rossz. A rottenen azonban összesen 8 %-on áll, ez viszont rossz. 20-30 millió között lesz a végeredmény, köszönhetően annak, hogy a horrorok elég nagy eséseket produkálnak (általában).

Az i.e. 10.000 (10.000 BC) még tartja magát a listán, a hétvégén 8,6 szedett össze, így Roland Emmerich mamutos, ősemberes filmje 76,1 milliónál vert sátrat épp. 90 és 100 millió között vérzik el.

Hatodik helyre került 4,8 milliós eredménnyel a Never Back Down, 16,8 milliója van eddig. 20 millióból készült, ezt eléri, de nem nagyon toldja meg sok dollárral ezután.

Martin Lawrence vígjátékára  a College Road Trip-re 4,6 millió dollár értékben váltottak jegyet, amivel már 32 milliója van. Elég gyenge eredmény. Ráférne már egy Bad Boys 3.

A The Bank Job Jason Statham főszereplésével nem nyitott túl jól, de nem túl nagy csökkenéseket könyvel el hetente, jelenleg 19,4 millió dollárnál tart, 4,1 milliót szedett össze a hétvégén.

Kilencedik helyen áll a Vantage Point 3,8 millió dollárral, 65,3 milliónál jár, olyan 75-ig eljuthat szerintem még.

266 moziban nyitott az Under the Same Moon dráma 2,6 millióval. Ez nem rossz eredmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63393647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása