Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kapur Minghella nyomában

2008.03.26. 18:47 koimbra 1 komment

Shekhar Kapur jelentette be, hogy ő rendezi meg a New York, I Love You című film egyik epizódját. Kapur elmondta Anthony Minghella maga kérte meg őt, még a műtéte előtt, hogy vezényelje le helyette ezt a részt. Minghella múlt héten kedden hunyt el.

A New York, I Love You egy 12 epizódból álló történetből álló film, amit a tévében vetítenek majd le. Minden epizódót más rendező dirigálja le, Minghella már kész volt az általa vállalt rész forgatókönyvével és áprilisban hozzá is kezdett volna a forgatáshoz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr69397969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamesb · http://filmhirek.wordpress.com/ 2008.03.31. 13:50:20

Nagyon várom már ezt a New York, I Love You-t (a Paris je t'aime nagy klasszik, nézzétek meg, ha még nem láttátok!), btw ez utóbbi antológiához hasonlóan mozivászonra készül, nem tévére.
Egyébként a fene tudja, Kapur mit hoz majd ki Minghella ötletéből, az Elizabeth I-II. nem igazán jött be tőle. Na de majd meglátjuk, lehet ebből még kellemes meglepetés is!
süti beállítások módosítása