Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Üdv a dzsungelben

2008.03.26. 22:50 koimbra 1 komment

Belefutottam a Welcome to the Jungle címe mostanában párszor, de mindíg arra gondoltam, hogy ez az Amazonas kincse The Rock-kal vagy ha nem, akkor megint egy idióta Tarzan hülyülés. Nos most láttam a plakátot is, az Aliens és a Terminator producerétől...

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr26398347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.03.27. 21:23:32

Na ezen is túlvagyok. Kiderült, hogy ez már kijött szinkronosan is:)Nem kezdődik rosszul , mármint az első perc ahol elmondják, hogy nap mint nap tünnek el emberek, de ritka, hogy az Am. Egybesült Államok alelnökének a fia tűnjön el, ráadásul egy kannibálok lakta területen. Aztán kezdődik az egész, kézikamerával felvett cuccos az egész, mint pl a Blair Witch, vagy a Cloverfield. Fiatalok elindulnak aztán kannibálok közé keverednek a film vége felé. Nagy gány az egész. Gale Anne Hurd mihez adta a nevét, te jó ég. Meg Jonathan Heinsligh ilyet írt? El se hiszem. Szenny.
süti beállítások módosítása