Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Step up 2: baki vagy furcsa logika?

2008.03.28. 18:52 Miecs Szólj hozzá!

Szóval.. aki még nem látta, az most ne is olvassa tovább. Aki már látta, az meg lehet észre is vette. Mondjuk ha csak egyszer láttátok akkor minden új, szóval nem annyira tűnik fel. Én 2. megnézéskor vettem észre, hogy valami nm stimmel, de nem vészes, vagy csak egy kis baki, vagy szándékos (szándékos is lehet mert úgy van összevágva, hogy akár ritmust is ad).

Valószínüleg van más hiba is a Step up 2-őben, mert melyik filmben nincsen, de nekem még csak ez az egy szúrt szemet. Vegyük elő a final show case-t, a végét amikor az esőben táncolnak, a versenyt amit morálisan meg is nyernek. Kimennek az utcára, oké; esik az eső, klisé, nyilvánvaló volt, hogy esnie kell, oké. De amikor csak a fiúk táncolnak, és háromszög alakzatot formálnak, valamint, szinte gépi mozgást utánoznak, nah azt a részt érdemes többször is átvizsgálni. Tettek bele egy olyan talán csavart, vagy hibát, hogy először minden melléktáncos egyszál trikóban van, majd vágás és hirtelen lesz rajtuk melegítőfelső, következő vágás után ismét trikó, majd vágás és ismét melegítőfelső, eléggé hosszan játszanak ezzel... természetesen annyira nem tűnik fel mivel az is vizes, de hirtelen a tökéletes emberbőr-szín feketére változott.. nekem ezzel tűnt ki. Amúgy abban a pici részben többször is elkövetik ezt a hibát, vágás és más lesz hirtelen a ruhájuk. Nem veszélyes, nem zavaró, elsőre nem is észrevehető, csak sokadjára már furcsa.

Jah és azért ezt a részt tudom csak ennyire pontosan "kifikázni", mert ha nincs időm az egész filmet megnézni, akkor megnézem Tyler és Andie "csatáját" a Church című dalra, illetve a végét, a verseny táncukat. Szóval kicsit már sokszor láttam.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr57401024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása