Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cukrosnéni (I Want Candy)

2008.03.29. 20:38 koimbra 2 komment

  Let's make some fucky-fucky.


A pornográfia lényege: Nem kell megfelelnie ugyanazoknak a kitételeknek, mint egy normál film esetében. Ha valaki kikölcsönöz egy filmet és 10 perc után kikapcsolja, azt jelenti rossz volt. A pornóban ez pont fordítva van. Azt jelenti jó munkát végeztél.


Joe és Baggy egy filmes főiskolára járnak, a vizsgafilmjük forgatókönyvét már megírták, úgy gondolják ezzel az alkotásukkal robbannak majd be Hollywoodba. Csakhogy kiderül csupán csak egy két perces filmet kell majd leadniuk, így az általuk zseniálisnak gondolt Lovestorm (Szerelemvihar) történetét máshol próbálják eladni.


Éjszaka, villámlás, eső,elhagyott farm a város szélén-kezdik mindenhol, sajnos süket fülekre, csukott ajtókra és nem megfelelő emberekre találnak ez ügyben. Aztán egyszer akad valaki aki szívesen áldozna pénzt a műre, csak legyen benne több szex. Mert bizony az illető a pornóiparban tevékenykedik. Ráadásul van még egy feltétele: a filmben benne kell lennie Candynek (Carmen Elecrtra), aki a legjobb, legszebb ebben a iparágban közel s távol. A srácok pedig elkezdik a castingot, csak Candyt kéne megnyerni a produkcióhoz.


A hollywoodonkívüliek is néha előrukkolnak olyan filmmel, ami tökéletesen megfelel az elvárásoknak, ráadásul le is körözi az amcsi filmfőváros remekjeit. Néha kapunk a franciáktól, németektől, most pedig az angolok szállítják az utóbbi hónapok egyik legjobb vígjátékát. Tehát nem egy saját kigondolású, korszakalkotó a Cukrosnéni, merít az Amerikai pitéből és egyéb tinivígjátékokból, de leginkább a Szüzet szüntesst veszi alapul.


Folyamatos vigyorral tekinthetjük meg, ahogy Joe és Baggy a nagy álmokat fel nem adva átírják a Lovestorm-ot, és már arról ábrándoznak, hogy ezzel forradalmasítják a pornóipart, álmaikat nem adják fel, csak átalakítják. Az igazi telitalálat Carmen Electra szerepeltetése a filmben. Nem hittem volna, hogy ezt valaha is leírom egy film kapcsán (kivéve ha pornó lenne), de neki ez áll jól, a pornósztár figura.De sajnos Electra kiasszonyból nem sokat engednek láttatni, semmit a szemnek, a kéznek meg pláne, de legalább mosolyoghatunk (tiszta


A poénok a helyükön vannak, jó időzítéssel kerülnek elénk. A történet elmehetett volna a szokásos fingós-böfögős irányba is, szerencsére ezeket nem nagyon erőltetik. Egy semmittevős estén mindenképpen érdemes elmenni rá valamely közeli moziba rá. No meg azért kiderül, hogy egy vizsgamunka is lehet élvezetes. Nekem sajnos nem volt ilyen élményben részem (pedig írtam kettőt is:)), de azért másnak talán lesz ilyen élményben része.

 

Értékelés: 80 %

De vajon ebből hogy lett Cukrosnéni?

 

imdb:5,8

rottentomatoes:67 %

 

Szereplők:

Carmen Electra (Candy)
Tom Riley (Joe)
Tom Burke (Baggy)
Irene Alano (Mai Ling)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr5402453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.03.29. 21:01:18

Tetszik a bevezetés:) a film már annyira nem ragadt meg.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2008.03.29. 22:22:44

legjobb rész amikor a plot-ot taglalják, " Night, thunder.....":D
süti beállítások módosítása