Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Április tréfa

2008.04.01. 12:23 koimbra Szólj hozzá!

A Time Warner elvesztette egy nagy pert Jerome Siegel örökeseivel szemben. Az ügy a Superman szerzői jogairól szólt. Siegel özvegégyenk már kész tervei vannak az Acélemberrel kapcsolatban és a Marvel Studios-szal már alá is írt egy szerződést, aminek értelmében 2012-ben a vásznon láthatjuk a Superman vs Spiderman filmet. Siegel producer lesz majd a készülő projektben és nem egy hagyományos mozit képel el.

Állítólag Bryan Singer és Sam Raimi a Superman és Pókember film(ek) rendezői már leszerződtek, Singer rendezi majd a Superman részeket az alkotásban, Raimi pedig a Pókember részeket, a két direktor szorosan együttműködik majd a forgatás során. Alvin Sargent leszerződtették, hogy írja meg a forgatókönyvet.

Siegel ezen túlmenően azt mondta, hogy ő nem tud mást elképzelni Superman gúnyájában, mint Christopher Reeve-et, ezért a családjával folytat tárgyalásokat, hogy felhasználhassa Reeve arcképét, az Acélember számítógépes animációval kelne életre a vásznakon. Pókemberrel is hasonlót tervez, ott is majdnem teljes egészében animálva lesz a Falmászó.

Tehát Brandon Routh nem tér vissza, a Joblo szerint pedig Jake Gyllenhaal lesz majd Peter Parker/Pókember, Tobey Maguire helyett.

2012. április 1.-re van kitűzve a film. Ez egy vasárnapi nap, szóval szerintem ez egy jó tréfa a slashfilmtől:)

(slashfilm)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94406427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása