Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az FBI vizsgálta a Nyolc tanút

2008.04.05. 02:32 koimbra 1 komment

Előfordul, hogy Hollywood veszi igénybe az FBI segítségét abban, hogy működjenek közre egyes filmeknél tanácsadóként, esetleg szakértőnek kérik fel őket. Néha azonban az FBI fordul Hollywoodhoz. Legutóbb ama bizonyos szeptember 11.-e után hívtak be pár rendezőt és forgatókönyvírót, hogy tanácsaikkal segítsenek a nemzetbiztonság ügyeiben.

A Nyolc tanú filmben az Amerikai Egyesült Államok elnöke (William Hurt) ellen kísérelnek meg merényletet, de a titkosszolgálat (élükön Dennis Quaiddel) mindent megtesznek, hogy kézre kerítsék a terroristákat.

A film bemutatása után az FBI a forgatókönyírót Barry Levyt is behívták egy elbeszélgetésre, hogy felkészüljenek a filmhez hasonló esetekre és hogy a gyakorlatban is esetleg elemezhessék.

Sok hasonló esetről hallottunk már, hogy egyes merénylők bizonyos filmeket vettek alapul tervük megvalósításához, nos a Nyolc tanút már nem kell elemezniük.

A filmet nálunk április 10.-én mutatják be a mozik.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32411964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.04.05. 11:13:47

Nagyon jól lett megkomponálva a merénylet szvsz
süti beállítások módosítása