Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Day Break -Időbe zárva

2008.04.20. 19:02 koimbra 4 komment


Sok ember szeretett volna egy napot újra meg újra átélni, bizonyos dolgokat újra véghezvinni vagy a megtörténteket máshogy alakítani. Bill Murray az Idédten időkigben lehetett benne ugyanabban az egy napban újra és újra, a nézők pedig élvezhették. Azóta sok hasonló film, sorozat született, de az Idétlen időkig örök klasszikus marad.


Főhősünk egy zsaru , arátnője mellett ébred, közösen zuhanyoznak, jól indul a nap. A folytatás rosszabb, gyilkossággal gyanúsítják, kihallgatják, mellékesen valami nagy gengszter főgerda is elbeszélget vele. Aztán újra reggel van, megint a barátnője mellett ébred. Ugyanaz a nap játszódik le ismét, ő pedig minden egyes eltelt nappal több információhoz


Színészek is elég gyengék. Egyrészt a főszereplő Taye Diggs nem volt túl meggyőző, másrészt szinkronosan láttam, és az ő és a barátnője hangja csúnya mellékfogás. A barátnőjét Ritát Moon Bloodgood alakítja. Megjegyezném ez aztán jó név, én miért nem hasonlóval rohangálok a világban ? Sajnos csak a nevét tudom megdícsérni. A mellékszerepekben Adam Baldwin, ki nem meglepő módon megint keménylegényt alakít. Mitch Pileggi pedig az X aktákból sorozatból lehet ismerős Mulderék főnökeként.


Akció-thiller lenne. Az ötlet jó volt, minden nap új információval gazdagodhat a főszereplő és a néző egyaránt. Az akció részeken mindenki le volt hidalva, legalábbis ahogy én olvasgattam. És mégis mi volt az a rohadt nagy akció? Mert én sajnos nem tátottam a szám sehol sem.


Nem fogott meg, nem volt izgalmasan megcsinálva vagy megrendezve. Pedig Rob Bowman rutinos rendező a sorozatok terén, számos X-Akták rész fűződik a nevéhez. A sorozat 13 részes, a nézettség részről részre folyamatosan csökkent, míg levették a műsorról. Később azonban a netről le lehetett tölteni, nálunk az AXN adta. Részemről két részt letudtam, nem folytatom. Hiányzott valami, ami nélkül nem kezdtem bele a harmadik részbe és az nem a fejemhez szorított pisztolycső:)

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr49434326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.04.20. 21:08:55

ááh, a felétől pedig durván beindul, a túszejtős rész, ááh

Koimbra 2008.04.20. 21:50:52

Részmeől lelőve a sorozat, ha eddig nem jött be, akkor sem fog. A Standoffba kezdtem bele, elég jó:)

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.04.20. 22:11:47

Jaja, az első részek csak amlyan "ismerjemeganézőhogymiisfolyikitt" dolgok. :-)
De szerintem nem veszítesz sokat ha kihagyod.

MoziFan · http://mozifan.blog.hu 2008.04.21. 22:53:57

szerintem az egyik legjobb sorozat volt mostanában,nem tudom,hogy te mit néztél :P kár hogy nem folytatták tovább :(
süti beállítások módosítása