Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 24 sorozat 7. évad szereplőgárdája

2008.04.22. 21:13 koimbra 5 komment

A 24 hetedik évadjának forgatása tavaly abbamaradt a sztrájk miatt, no meg Kiefer Sutherland is börtönben volt. Csak a sorozat felét sikerült leforgatni. Ez azért kicsit érdekes, mivel már néha az előző évadokban is voltak úgymond hülyeségek, pl. csodálatos gyógyulások, felépülések, de ha félbe maradt az egész, akkor vajon mit hoznak majd ki a másik feléből?

A képen látható személyek balról jobbra: FBI ügynök Sean Hillinger (Rhys Coiro), Janis Gold (Janeane Garofalo), Larry Moss (Jeffrey Nordling), és Renee Walker (Annie Wersching), , Tony Almeida (Carlos Bernard), kit megöltek egy előző évadban, Jack Bauer (Kiefer Sutherland), Bill Buchanan (James Morrison), Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub),  Henry Taylor (Colm Feore), a női USA elnök (Cherry Jones), a CTU főnök Ethan Kanin (Bob Gunton).

Címkék: sorozat képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44437768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petyko 2008.04.23. 17:23:09

Én végignéztem a hat évadot, nekem nem volt bajom a ötig semmivel, de a hatodikat már csak azért néztem , mert az első ötöt is, a hatodik gyengére seikeredett. és most Tony visszatér? Na ne már. És hogy vitelezik ezt ki? Meghalt, tehát ha azt mondják, hogy a kórházba újraélesztették, azt nem veszem be, ott lövöm le a hetedik évadot. Ha azt mondják, hogy ikertesó azt se veszem be, mert arról tudniuk kellett volna. Marad akkor az, hogy átoperáltatta magát valami félőrült, csak, hogy megzavarodjanak a CTU-nál, de az meg megint hülyeség, kivéve, ha a zavart segíti pár beépített ember. Az előző évadokban is a fél iroda áruló volt

Kahuna (törölt) · http://bigkahuna.blog.hu 2008.04.24. 23:57:43

MIlyen jól indult ez a sorozat...Első évad első fele a család kiszabadításáig, hibátlanul egybefügggöen megírt forgatókönyvvel, és újszerű akciókkal...Aztán átmentek kicsit gagyibb tucatba de élvezhető volt, aztán meg már jó szar befejezést nyomtak az öthöz meg a hathoz... Most meg Tony visszatér a halálból, női elnök lesz hatalmon akinek meg Kiefer majd drámaian suttogja hogy "yes mrs president."...pfff Azt hittem jót fog tenni a kis szünet ennek a sorozatnak, de már megásta magának a sírját és úgy tűnik bele is készül ugrani...

marilona 2008.09.05. 14:02:21

De Tony nem halt meg szerintem, csak elitélték nem? Persze Jack addig könyörgött még őt is elengedték.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.09.05. 14:41:55

Tony-t megölték a hatodik (vagy ötödik?) évad elején, mikor felrobbant a kocsija.

misu 2008.10.22. 12:21:02

Tony-t miután fölrobbant az autója, kórházba vitték, majd onnan a CTU-ba ment, hogy kinyírja a Michell gyilkosát, aztán ott nyírták ki: egy tűvel a mellkasában végztek vele.
süti beállítások módosítása