Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Las Vegas -sorozat

2008.04.22. 18:10 koimbra 6 komment



„A polgármester a maffia egykori ügyvédje, a szerencsejáték legális, a portások diplomások, a bárok soha nem zárnak be, a szórakoztatás elsőosztályú, 24 órás pörgés” és ha nem gazdagítod a sivatag valamely lyukát, akkor akár már most szerencsésnek mondhatod magad.


Las Vegas: a szerencsjeáték fővárosa. Már a kezdő képsorok után eldöntheti az ember, hogy nézi vagy hagyja a fenébe. Én azt mondom nem láttam egy ideje ilyen jó kezdést, se filmben, se sorozatban. Egy fickó fekszik a sivatagban, a kamera tovasuhan, be a városba, egy másodpercre megáll, bemutat egy-két nevezetsséget, majd betéved a „főszereplő” kaszinóba, ahol szinten megpihen a főszereplők arcán. A kamera tovább robog, fel pár emeletnyit, át egy folyón, be egy szobába, ahol a kaszinó tulajának a lányát döngeti, nyílik a lift, pár öltönyös-fegyveres figura lép ki belőle, a szoba felé tartanak. Ezalatt olyan zene szól, ami a hangulatra rádob még egy lapáttal.


A nagy Ed, aki régen az CIA-nak dolgozott, most pedig ennek a szerencsetelepnek az főnöke/igazgatója/tulaja zavarja meg a közös turbékolást. Természetesen nem tetszik neki, hogy a lánya az egyik beosztottjával, Dannyvel kavar, de a lánya miatt elfojtja érzéseit. Danny (Josh Duhamel) szinte amolyan mindenes. Keres, kutat, szervez, megtud dolgokat. Felkutatja az embereket, megkeresi azokat, akik előrébb lendíthetik a kaszinót, megtudja kinek, mire van szüksége, leleplezi a csalókat.


A lányok szépek, modellkinézetűek, a főszereplő Josh Duhamell kellően laza, James Caan pedig fantasztikus.


Egyetlen bajom, hogy a főszereplő Josh Duhamel gondolatait halljuk. Ezt meg kell szoknom, valahogy idegesítő kicsit, de ha a hangulat nem hagy alább, akkor ezt a néhány évadot végignézem.


Siker, pénz, csillogás...aztán egy rossz kör és mindennek vége.


Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92437466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.04.22. 18:56:02

Imádom ezt a sorozatot (eddig...első évad :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.04.22. 19:08:53

Én csak véletlen kezdtem bele, de az első percek rohadt jók voltak szvsz. És ez több évados, anyám...sose kezdjen bele az ember több évados sorozatba. Vagy filmbuzi az ember vagy sorozatos. Kettő üti egymást:) A Standoffból is még van vagy 12 rész:)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.04.22. 20:54:30

egyébként, a Las Vegasnak van az egyik, hanem a legjobb openingje (bár nem tudom te melyik verziót láttad, én az Elvis "Little less conversations" cuccosra gondoltam :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.04.22. 21:14:38

Azt láttam, ami a beszúrt videóban is benne van.

atomanti 2008.04.26. 21:23:48

Az első évadot két nap alatt daráltam le, te hol tartasz Koimbra? Szerintem elég jó volt, a másodikat is úgy szeretneém megnézni, ahogy az első évadot, csak két két szabad nap:d

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.04.27. 12:10:56

Ötödik résznél tartok, lassan haladok, egyébként jó rész volt ez is, Sci Fi találkozó volt, és mindenki űrlény jelmezben szaladgált:D

Az Alias 5 évadát kb két és fél hét alatt végeztem ki, de ott minden egyes rész úgy végződik, hogy a következő epizódba muszáj volt belevágni..)
süti beállítások módosítása