Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Box Office: Harold és Kumar visszatért

2008.04.27. 19:45 koimbra Szólj hozzá!

Amerikai hétvégi mozis bevételek :

Első helyen kezdett a Baby Mama 18,2 millióval. A terhesség körüli témájú filmek elég jól hoznak, a Juno is bőven 100 millió fölött van már. A Baby Mama 30 millióból készült. Az imdb-n 4,7 ponttal indult.

Harold és Kumar igazán ismert névnek számítanak talán sok helyen, ők is visszatértek. A második helyen kezdett a Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay 14,5 millió dollárral. A folytatás 12 millióba került. Az imdb-n most 7,8 ponton áll, a rottenen 57 %-on.

Jackie Chan és Jet Li közös filmje a The Forbidden Kingdom aharmadik helyre csúszott, 11,2 milliót hozott ezen a hétvégén és 38,2 milliónál tart a film.

A Lepattintva (Forgetting Sarah Marshall) vígjáték 11 millió dollárnak örülhet, már 35 milliója van és 30-ból készült.

Ötödik helyen áll a Nim's Island, múlt héten is ezt a pozíciót foglalta el. Most 4,5 millió dollárt termelt, már 39 milliója van. Gyenge kezdés után magára talált, így még van benne némi kraft.

Hatodik helyen a Prom Night horror ijesztegeti a jónépet, 4,4 millió dollárt hagytak ott a mozik kasszájánál, így már 38,1 millió dollárja van. 20-ból készült, hamarosan szerintem jön majd egy folytatás

Al Pacino 88 perce (88 Minutes) 3,6 millióval zárja ezt a hétvégét, 12,6 milliót hozott összesen eddig a 30 millióból készült film. Még csak múlt héten mutatták be, de máris alig érdekel valakit ez a thriller.

A Horton 2,4 milliót hozott, már hetedik hete van az első tízben, eddig összesen 147,8 milliót hozott ez a mese, én is a minap láttam, nem volt rossz:) 150-155 millió között lesz valahol a vége. 85-ből készült

Tizedik helyen kezdett a Deception Hugh Jackman és Ewan McGregor thrillerje) 2,2 millióval. Gyenge kezdés, nem jut messzire. A rottenen 12 %-on áll, az imdb-n pedig 6,1 ponton
.
.
.
A Then She Found Me filmet Helen Hunt rendezte és ő is a főszereplő, 9 moziban mutatták be és 74.400 dollárt hozott. Nem rossz eredmény.

60.700 dollárt termelt a A Plumm Summer családi film, amelynek William Baldwin a főszereplője. 58 moziban mutatták be 1000 dolláros átlaggal. Ez bizony nem túl szép.

A Deal pókeres film Burt Reynolds-szal 50 moziban hozott csekély 31 ezer dollárt. Ez se lesz sokáig látható a vásznakon.

Címkék: boxoffice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63444564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása