Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.05.01. 03:04 koimbra 4 komment

Április 30.-ától nézhetjük meg a Vasember (Ironman) filmet. Hamarabb, mint ahogy azt a képregényzabáló amcsik, ilyen is ritkán van. Ha minden jól megy én már tegnap este láttam.

Május 1.-től pedig a következő produkciókra suhanhat el a nép a mozikba

21-Las Vegas ostroma: Kate Bosworth és Kevin Spacey főszereplésével. Las Vegasban könnyű meggazdagodni, csak jó matekosnak kell lenni, jól kell számolni fejben. Erre el kéne menni.

Csak a testeden át (Over Her Dead Body): Eva Longoria és Pual Rudd főszereplésével készült romantikus vígjáték. Henrey menyasszonyát meggyilkolják, médiumhoz fordul, hátha tudna esetleg a szerelme szellemével beszélni, de beleszeret a médiumba. Csakhogy menyasszonya szelleme még nem távozott e világról.

Lucky Luke-Irány a vadnyugat (Tous a l'Ouest: Une aventure de Lucky Luke): a képregényhős, ki gyorsabban lő az árnyékánál. Francia animációs.

Föld (Earth): német-brit dokumentumfilm

Paris (Paris): francia romantikus vígjáték Juliette Binoche főszereplésével.

Testvérem egyedüli gyerek (Mio fratello é figlio unico): olasz francia krimi-dráma-vígjáték. A történet a 60-as évek Olaszországában játszódik és két testvérről szól, az egyik a fasizmus a másik a kommunizmus irányelvét követi.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr35448357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.05.01. 09:48:21

Az Iron man nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom!

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.05.01. 12:17:28

Vasembert remélhetőleg holnap én is megnézem.
A többi közül talán csak a 21 érdekelne még.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.01. 14:26:19

Megtekintettem a Vasembert, nekem tetszett. A képregényfanoknak tuti tetszeni fog, bár a végéhez nem tudom mit szólnak majd.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.05.05. 16:43:47

Megtekintettem a Csak a testeden át filmet, remélem hamar elfelejtem és szintén remélem, hogy évvégén eszembe jut, mikor a legrosszabb filmek "legjobbjait" állítom össze
süti beállítások módosítása