Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rambo visszatér és meghal

2008.05.01. 13:08 koimbra 2 komment

Nem, nem a Rambo ötben halálozik el, hanem az elsőben. Május 15.-én Amerikában bemutatják a Rambo: Első vér filmet ismét. Ezen az egy estén tekinthető meg a film alternatív vége is. Ez pedig nem más, mint hogy a produkció végén Rambo meghal. Stallone állítólag nem nagyon kedvelte ezt a filmet, megpróbálta megvenni a kópiákat, el akarta érni, hogy ne kerüljön a mozikba. Persze amellett is kardoskodott, hogy az a változat kerüljön a mozikba, amiben meghal a végén. Ma már tudjuk, hogy nem jött össze neki és sikeres is lett a film, amely azóta mr megélt még plusz 3 részt is. Hát na, időközben megszerette a figurát (vagy pedig a belőle kisajtolható pénzt).
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24449815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.05.01. 15:45:21

Én anno olvastam a könyvet (ha jól tudom az előbb volt mint a film), és ott ténylegesen meghal Rambo a végén

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.05.01. 16:23:46

sorozatajanlo.blog.hu/2008/05/01/rambo_2
Én most megvettem az első három Rambo filmet. Itt írok a Rambo 2-ről. Az első résszel az a probléma, hogy nehéz drukkolni neki, mert rendőröket öl és felrobbant egy várost. A 2. film tökéletes , a harmadik már silányabb lett.
süti beállítások módosítása