Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik a The Descent

2008.05.02. 11:24 koimbra 4 komment

Folytatódik a barlangoshorror, a The Descent. Sokan a 2005-ös év egyik legjobbjának tartották Neil Marshall rendezését, szerintem pedig az év legrosszabbja volt.

Marshall írta, rendezte az első részt és a produceri teendőket is vállalta. A második résznél már csak producer lesz, James Watkins írta meg a forgatókönyvet, a rendezést pedig az első rész vágója, Jon Harris vállalta, kinek ez lesz az első rendezése.

A történet ott folytatódik, ahol az első abbamaradt. A túlélők visszatérnek a barlanghoz, hogy kiszabadítsák a többieket. A film 10 millióba fog kerülni és 8 hetet szánnak a forgatásra.

Az első rész szereplői is visszatérnek: Shauna McDonald and Natalie Mendoze, rajtuk kívül pedig Gavan O'Herlihy, Joshua Dallas, Anna Skellern, Douglas Hodge, Krysten Cummings lesz látható.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr39450859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.05.02. 18:17:26

Már miért lett volna a legrosszabb? Na jó, első nézés után én is csak szidtam ahol tudtam a filmet, de aztán második alkalommal eltekertem az első 40 percét, és máris sokkal jobban szórakoztam rajta :D
A második részt meg várjuk, szeretem ezeket az albino szörnyeket -_-

sjbee 2008.05.02. 20:11:25

Elég régen láttam, de amennyire emlékszem nálam nem verte ki a biztosítékot, 1nek jó volt.

aFx 2008.05.03. 16:07:28

na, azthiszem erről akkor innentől nem veszek tudomást. az imádta kategóriába tartozom;>

a descentet ugyanis senki nem élte túl. és mivel nem volt barlangászati terv, amit leadtak volna, nem is fogják őket keresni. max az autókat találhatják meg;>

kombo 2008.05.03. 22:19:29

A Descent hatalmas volt, hatalmasan rossz, én akkoriban ilyen rosszat nem láttam, bár utána láttam, hogy sokan éltetik. Én tuti nem nézem meg a folytatást
süti beállítások módosítása