Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vaughn kiszállt a Thor filmből

2008.05.09. 11:32 koimbra 1 komment

2010-ben várható a képregényesbeli Thor eljövetele a mozikba. Az eddigi kijelölt rendező, Matthew Vaughn, távozott a produkcióból. Vaughn nem is oly rég, még azt mondta, hogy a filmre 300 milliót kellene költeni, de ezt senki nem adja meg neki.

A távozás oka állítólag, hogy Vaughn a történetet a régmúltba helyezte volna, a viking mitológiát szerette volna alapul venni, sok szörnnyel, istenekkel. Ez nem is hasonlított volna a képregénybeli Thorra, a Marvel stúdió pedig kifejezetten a képregényes figurát szeretné vászonra vinni, hogy aztán az később a Bosszú Angyalaiban is feltűnjön. A forgatókönyvet Mark Protosevich-re bízták, akinek a nevéhez a Legenda vagyok és a Poszeidón fűződik.

Vaughn pedig egy másik képregényfilmmel vígasztalódhat, a Kick Ass  egy 15 éves fiúról szól, aki annak ellenére válik szuperhőssé, hogy nincsenek különleges képességei.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61461145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.05.09. 18:21:08

Pedig milyen jó lenne egy film a viking mitológiából, istenekről, harcosokról, vándorokról...hát ezt se amerikaiak fogják elkészíteni:(
süti beállítások módosítása