Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Uwe Boll a Grand Theft Auto-t akarja

2008.05.13. 12:54 koimbra 2 komment

Nincs már hét Boll hír nélkül. Legutóbb a Warcraft filmet szerette volna elkészíteni, de elutasították. Na de nem csügged a jó öreg, a szemét a GTA-ra vetette.

“Grand Theft Auto would be super interesting for me, and I think I would actually be the right guy to do it, because my movies are all bloody and violent and I don’t have a problem with action scenes. But look, they will go, in the end, with a Michael Bay or a Brett Ratner, and it will be a PG-13 movie made for $150 million. I think it would be better to make a $30 million, very hard, brutal movie without compromising, but I’m not optimistic.”
Azaz röviden szerinte ő maga lenne a legmegfelelőbb személy arra, hogy elkészítse a GTA filmet. A filmjei elég véresek és erőszakosak, sőt még az akció jelenetekkel se volt baja soha. Michael Bay 150 millióból készítené el a filmet, ő pedig 30-ból kihozná.

A GTA megfilmesítéséről már pletyiztek pár hete, akkor Eminemet emlegették a főszerepre. Szerintem Boll-t elhajtják a játék közeléből is, a GTA 4-ből egy hét alatt 6 milliót adtak el, 500 millió dollárt hozott így. A sok millió rajongó nyílván inkább kocsiba pattan és elüti Bollt, ha még egyszer szóba hozza a témát.
Címkék: uwe boll miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84466327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tresh 2008.05.13. 15:35:24

Most már azért kezd sok lenni ez a tag. Oké, hogy beszólogat, meg vicces egy darabig, de bazze... már unalmas. Eminem pedig maradjon a 8 miles-nál.

kompi · http://filmtrailer.hu 2008.05.13. 16:36:54

Majd jól kiröhögik mint a Blizzardnál:)
süti beállítások módosítása