Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy kicsi Kis Vuk

2008.05.15. 11:47 koimbra 6 komment

Múltkor utaztam a buszon és előttem épp ketten arról beszéltek, hogy a Kis Vuk mennyire förmedvény. Az egyik épp mondta a másiknak, hogy még véletlenül se nézze meg, ő a fia miatt ment el, mert meg akarta neki mutatni milyen jó is a Vuk. A gyereknek nem tetszett, ő pedig percenként nézte az óráját, hogy mikor is jön már a stáblista. A végén mondta a gyerekének, hogy majd megmutatja neki az első részt, amire a fia azt mondta, hogy ezek után nem akarja látni, inkább a Madagaszkárt szerezze be. A beszélő aztán megjegyezte: "Azt hallottam, hogy a nagy sikertelenség ellenére a Kis Vukkot Gát György folytatja, tuti, hogy ez a %/"+!%=/%+=/ (<--mindenféle kármokodás) Gát otthon egy Vuk kinézetű guminővel hál. "

Múlt héten már nem is nagyon volt benne a mese az országos tízben. Itt pedig az origon az Vendégszobában beszélgettek Gát Györggyel múlt héten, már többször is átolvastam, nekem az a véleményem, hogy nem ismeri el a vereségét és/vagy nagy arca van. "Monnyon le". Nem hiszem el, hogy nem veszi észre azt a rengeteg negatív kritikát, utálatot a Kis Vukkal kapcsolatban és még a folytatásról beszél.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr76470594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tottiata 2008.05.15. 21:27:24

Az említett origos vendégszobában Gát György azt állította, hogy "ugyanazokat a programokat használjuk és használtuk, mint a Disney meg a Dreamworks" - Ajánlom neki, hogy hasonlítsa össze a Kis Vuk-ot a Toy Story vagy Az egy bogár élete animációival- még a közelébe se ér a kis róka, pedig a másik két film még az elöző évezredben készültek :)
Ez a film talán a 90-es évek közepén megjelent számítógépes játékok introjának szintjén van. Kis Vuk megalázása, égni fogunk a nemzetközi piacon is mint a Reistag.

Tottiata 2008.05.15. 21:33:27

A film igazi célközönségét se lehet palira venni - főleg, hogy ők az új generációs számítógépes játékokon, a Pixar, Dreamworks és BlueSky meséin edződtek...
Szerintem egy lelkes kis csapat, akik tényleg értenek hozzá (pl.: Egon és Dönci) fele ennyi idő alatt, tized ennyi pénzből sokkal jobbat kihoztak volna belőle.
Mondjuk nem csak az animáció minőségével voltak bajok. Forgatókönyv se hiányzott volna...

Tottiata 2008.05.15. 21:37:29

Még egy apróság: A történet igazi vesztesei azok a animációfilmesek lehetnek, akik majd külföldi befektetőket keresnek, a döntéshozók meg a magyar animáció szinvonalát a Kis Vukkal fogják azonosítani....vagy legalábbis ez fog legelöször beugrani nekik.
Már csak az érdekelne: Honnan a vészkes fenéből szerez/szerzett Gát György pénzt a 3. részre?????

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.05.15. 21:47:07

Az Egon és Dönci képi világával nem is volt baj, inkább kellett volna egy jobb fogatókönyv, de annak már az előzetese is jobb volt sokkal, mint a Kis Vuk előzetese. A Nyóckert is eladták külföldre, láttam pár oldalon, hogy reklámozzák District néven. Meg úgy nagyjából minden magyar filmet eladnak külföldre és bemutatnak fesztiválokon, szóval nem hiszem (legalábbis remélem), hogy nem ezzel fogják azonosítani a magyar színvonalat.

Honnan szerez pénzt Gát? Ott az állam, jó pályázat kell, aztán dőlnek a milliók, meg hát arról beszélt, hogy nem sikertelen a Kis Vuk, ki tudja mennyiért adták el a külföldi forgalmazás jogát. Tehát neki lehet, hogy végső soron megéri, a közönségreakciókra meg tojik. Bár a 60 ezer nézőnek szerintem búcsút inthet, remélem visszafizeti az államnak a 75 milliát, szerintem annyit félrtetett a másfél millárdból.

Tottiata 2008.05.15. 22:13:24

Az azért feltűnt, hogy mostanában az egyik legfontosabb dolgot a forgatókönyvet elfelejtenek írni - Macskafogó2, Kis Vuk és jah, az Egon és Döncinek se volt nagyon. Ezért fog az megtörténi, hogy 10 év múlva nem a Macskafogó 2-t fogom betenni a DVD lejátszóba, hanem az első részt (annak ellenére hogy a két film animációja közöttt tényleg ott van az a 20 év)

jozsy 2008.05.17. 21:02:08

sztem az az illetőnek tetszet csak csak hogy kemény legyen ezeket hazudgálja.ami a kölyköt illeti mennyen a %%%%%%%%%
süti beállítások módosítása