Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szupercsapat szereposztás?

2008.05.15. 10:38 koimbra 2 komment

Nálunk is futott a tévében a Szupercsapat, nem tévesztendő össze a Szupercsoporttal, ami a Mission Impossible volt. A sorozat 4 vietnámi veteránról szólt, akik a jó ügy mellett álltak ki, de az igazságszolgáltatás folyton üldözte őket.

Az 5 évadot megélt Szupercsapatból filmet készítenének,a  rendező személye már biztos John Singleton lesz és a veterán iraki katonák lesznek a középpontban, nem vietnámiak. Bruce Willis neve merült fel a főszerepre, ő lenne Hannibal, Murdock bőrébe Woody Harrelson bújhatna. Baracus szerepére először Ice Cube neve merült fel, majd most Tyrese Gibson.

 

Címkék: miújság szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr86469928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.05.15. 13:18:56

Bruce Willis, mint Hannibal...hát...nem tudom. Tyrese Gibson-nal semmi bajom nincsen, de szerintem Baracus szerepére Ice Cube tökéletes lenne. Woody Harrelson viszont szerintem is jó lenne Murdock szerepére.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.05.15. 21:48:19

Harrelson ok, Ice Cube ok, na de Willis???
süti beállítások módosítása