Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

There Will Be Music: Bardem helyett Day-Lewis énekel

2008.05.16. 18:39 koimbra Szólj hozzá!

Rob Marshall rendezésében készül a The Nine, ami musical lesz. Marshallnak már vannak tapasztalatai ez ügyben, ő készítette a Chicagot. A főszerepet Javier Bardem (Nem vénnek való vidék) kapta meg, de aztán végül mégis nemet mondott (állítoag kimerült). Utódját meg is találták, ezúttal nem kell éveket várnunk, hogy újra a vásznakon lássuk Daniel Day-Lewist.
Tavaly Johnny Depp és Alan Rickman bizonyította énektudását a Sweeney Toddban, így valószínűleg Day-Lewis is tökéletesen fog majd dalolni.

Penélope Cruz, Marion Cotillard, Sophia Loren, Nicole Kidman és Judi Dench erősíti még a stábot, Cotillard pedig a Piafért már Oscart is kapott, ami szintén énekes szerep volt. A musicalt Federico Fellini 8 és 1/2 filmje után alapján készítik.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr87472879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása