Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

James Cameron az Avatar után lemerül

2008.05.17. 13:00 koimbra Szólj hozzá!

Jövőre jön az Avatar James Camerontól, ami azt jelenti, hogy jó 12 év után láthatunk filmet a Titanic rendezőjétől. Aztán mi lesz

After Avatar, I want to do something a lot smaller
Tehát a nagy költségvetésű film után valami kisebb projectbe vág bele. Már ki is nézte mi lesz az. A The Dive megtörtént eseményeken alapul,  romantikus történet egy kubai búvárról és egy francia nőről. Pipin a búvár több búvár rekordot is megdöntött. Egy olyan embert kell elképzelni, mint akit Jean Reno alakított A nagy kékségben. Pipin egy verseny alatt halt meg 2002-ben (a verseny arról szól, hogy ki tudja tovább visszatartani a lélegzetét a mélyen a víz alatt.

Cameron a víz alatti jeleneteknél 3-D technikát alkalmaza, amúgy sem áll távol tőle a mélység, hiszen a Titanic után készített pár dokumentulmfilmet, amely a víz alatti világot mutatja be.

Az Avatar után eredetileg a Battle Angel-t akarta elkészíteni, azzal mi lesz?

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55473816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása