Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.05.22. 19:44 koimbra 3 komment

Nem fogadott hívás  (One Missed Call): Az év legrosszabb filmjével volt dolgom (A kis Vukkot még nem láttam). Az Ismeretlen hívásban egyetlen pozitív dolog volt és ez pedig az, hogy videón jelent meg nálunk és nem küldték moziba. A történetben néhányan kapnak egy telefonhívást, amiben a saját halálukat hallják. Egy halálrajelölt nyomozni kezd. Érdekesnek, de ugyanakkor tök átlagosnak hangzik.

Shannyn Sossamon olyan filmekkel kezdte, mint a 40 nap 40 éjszaka és a Lovagregény. Néhányan nagy jövőt jósoltak neki, kevesebben már tehetségesnek is tartották. Aztán lesüllyedt a színvonal. A legutóbbi Katakombák horrorja is már nézhetetlen volt, így nem volt nagy meglepetés, hogy megint egy hasonló szintű művet láttam tőle. Ed Burnsért viszont kár. Kerülje messzire mindenki 0 %

A rottentomatoes-on egyébként 0 %


Határtalan indulat (Conspiracy): Val Kilmer is lejjebb adta. Ő már régen nem tartozik az élvonalba, de sikerült jól választania a kisebb költségvetésű produkciók közül. A spártai, a Drogtanya vagy a Durr, durr és csók egész jó, hangulatos filmecskék voltak. A Conspiracy-ban Kilmer egy katonát alakít, aki egy akcióban megsérül, ezért többet úgymond nem tudja ellátni a feladatát. Egy barátja segítséget kér tőle, de mire odaér (amolyan ahol a madár se jár falucska ez), már nem találja. A falu főnöke se nézi jól szemmel, hogy odatévedt ez a jóember és nyomozgatni kezd.

Kilmer most nem tenyerelt bele semmi jóba, ez a film rossz. Remélem magára talál legközelebb és nem hagyja el magát, mert itt eléggé pufi volt. 10 %

Plakát


Az utolsó légió (The Last Legion): még tavaly augusztusban mutatták be a ezt a filmet, hozzánk a tékákban landolt egyből. Ennek oka, hogy odaát nagyot bukott Az utolsó légió.

Rómát elfoglalják a barbárok,Aurelius (Colin Firth) útnak indul, hogy megkeresse az utolsó légiót, amellyel visszafoglalhatja a várost és elűzheti a barbárokat.

A 60 milliós költségvetés nem látszik meg a vásznon egyáltalán, tipikus esti tévéfilmnek tűnt már első ránézésre, így a csatajelenetek sem grandiózusak és a díszletek sem túl látványosak, még a Róma sorozat is kenterbe veri. Azért teljesen nézhető film, hangulatos  volt, engem lekötött. 70 %

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr55482241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2008.05.22. 20:06:59

Látom te is bele tudtál nyúlni a vacak filmekbe (Az utolsó légió-t még nem láttam arról nem tudok mit mondani), a felső 2-nél a felénél kikapcsoltam. Nekem a múlt héten voltak régről elővett "namostmegnézem" vacak filmeim... vannak ilyen napok :)

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.05.22. 22:04:52

a ván misszöd kól..jaj de szar volt.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.05.23. 01:36:29

Én a felsoroltak közül eddig csak "Az Utolsó Légió"-t láttam. Szerintem teljesen rendben volt a film, simán nézhető. (Egyszer mindenképpen :) )
süti beállítások módosítása