Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terminator 4 története

2008.05.25. 13:38 koimbra 2 komment

Az előzetes hírek szerint a T4 középpontjában egy Marcus nevű fickó állt volna, aki a Terminatorokkal csatázott volna az egész filmben, John Connor pedig csak egy mellékalak lett volna.

A sztori 2018-ban fog játszódni, mikor már Skynet ledobta a bombákat és kiküldte saját gyermekeit, hogy vadásszák le a megmaradt embereket. Marcus a jövőből érkezik, emlékeit is elvesztette. Ő és John Connor elindul a Skynet központjába, ahol nagy titok lappang, többek között az, hogy mi van az emberiség kiírtása mögött.

A filmet McG rendezi, John Connor-t Christian Bale fogja alakítani, ő 3 részre is aláírt. Charlotte Gainsbourg lesz Kate Connor (a harmadik részben őt Claire Danes alakította, és kiderült, hogy ő küldte vissza az akkori Terminatort a jövőből).
Címkék: terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81486600

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bean 2008.05.26. 18:35:21

Figyelj csak a kalóz site amit banenrben hirdetsz a jobboldalon, azt valami adserver linkeli neked vagy a saját műved?

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2008.05.26. 22:03:40

Egy ismerősöm kért meg, hogy az ismerősének az oldalát hadd hírdesse.
süti beállítások módosítása