Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ki lesz az új Falmászó?

2008.05.28. 11:37 koimbra 2 komment

A Sony már tervezgeti a Pókember következő részét, a tervek szerint a 4. és 5. részt egyben forgatná le, amivel talán jelentős költségeket spórolnának meg, a legutóbbi 3. rész 268 millió dollárba került.

Tobey Maguire nélkül kezdenek hozzá a Hálószövő új kalandjához. Maguire egyébként is elfoglalt lesz mostanában,  Afterburn képregényfilm miatt.

A producerek két nevet dobtak be: Patrick Fugit és Michael Angarno. Esetleg ők közölük lehet valaki az új Pókember.

A két színész már szerepelt együtt, ráadásu ugyanazt az embert alakították a Majdnem híresben. Anargo alakította a fiatalabb William Millert, Fugit pedig már a tini Millert.

No és a végére egy frankó tetkó

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44491504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marketing Online Madrid Empresas 2018.03.27. 14:53:21

Jamendo - ingyen zene mindenkinek - Web Koncept

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.05.28. 18:42:11

Szerintem ez gáz, hogy Tobey nélkül forogna. Sokakkal ellentétben véleményem szerint jó volt. Bár én a képregényeket nem ismerm.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2008.05.28. 21:11:06

Három rész után butaság lecserélni, kivéve ha ő akasztotta végleg szögre a pókruhát. Aki nem ismeri a képregényt az sokat veszített vele. Persze nem a legújabb kreatív kiadásokra gondolok.
süti beállítások módosítása