Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2008.05.29. 03:48 koimbra 1 komment

A mai naptól 5 új film a magyar mozikban

Erőszakik (In Burges): belga-brit akció-vígjáték Colin Farrell és Ralph Fiennes és Brendan Gleeson főszereplésével. Adott két bérgyilkos, akiket főnökök Brugesbe küldi kényszerpihenőre, ott kell várniuk, míg a főnök jelentkezik. Aztán mikor megcsörren a telefon ők már szépen belekeveredtek valamibe. Előzetes

Szerelem másképp (Legaturi bolnavicioase): 2006-os román-francia dráma. Alexandra és Kik jó barátnők és vonzódnak egymáshoz. Kiki és Sandu testvétek, de szerelmesek egymásba. Róluk szól a film.

Karamell (Sukkar banat): francia-libanoni romantikus-vígjáték. Női sorsok egy olyan társadalomban, ahol a konzervatív hagyományok a mai napig befolyásolják a nők életét.

Guca! (Guca!) : szerb-montenegrói-bolgár-osztrák-német musical-vígjáték-dráma. Romeo és Juliana szeretik egymást, a gond csak az, hogy a két család ellenségesen tekint egymásra. Romeo akkor veheti el Julianát, ha legyőzi zenélésben Juliana veterán trombitás apját.

Gyilkosság online (Untraceable) : Valaki létrehoz egy lenyomozhatatlan weboldalt, ahol egy áldozat látható. Minél többen kattintanak az oldalra annál valószínűbb, hogy az illető meghal valamilyen módon. Jennifer Marsh (Diane Lane) próbálja megoldani az ügyet.
Nsane ehhez kapcsolódó írása.
Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63491605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.05.29. 14:11:56

Az In Bruges kiváló film...kár hogy ilyen idóta magyar címe van
süti beállítások módosítása