Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Autóverseny után bérgyilkos

2008.05.30. 13:56 koimbra 1 komment

A Wachowski tesók durván megbuktak a Speed Racerrel, sokan arra számítottak, hogy a következő filmjüket már nem tudják olyan könnyen tető alá hozni. De úgy látszik az élet nem állt meg, a Ninja Assassint hamarosan forgatni kezdik. A producer Wachowskiékon kívül még Joel Silver, aki a bukta után is kitart a fiúk mellett. A rendező James McTeigue, aki a V, mint vérbosszút rendezte a fivérek forgatókönyvéből (Silver ott is producer volt). A filmet hamarosan Berlinben kezdik forgatni.

A Ninja Assassin sztorijának a középpontjában egy Raizo nevű férfi áll, aki a leghalálosabb bérgyilkos a világon. Az utcán kezdte majd az Ozunu Klán képezte ki, ami egy titkos társaság. Mika Coretti (Naomie Harris) ezután a szervezet után nyomoz, egyre jobban beleássa magát az ügybe, míg a Klán embereket küld, hogy megölesse őt. Raizo megmenti őt, ezáltal célpontokká válnak, a nyomozónak és a bérgyilkosnak össze kell állnia, hogy az Ozunu Klánt elpusztítsák.

A főszereplő Rain lesz, aki egy koreai popsztár. Naomie Harris fogja alakítani a nyomozót, Sho Kosugi az Ozunu klán vezérét játssza majd, Rick Yune pedig Rain riválisának a szerepében tűnik fel.

Larry és Andy Wachowsky anno már írt egy bérgyilkosos sztorit, aminek a címe a Bérgyilkosok volt, főszereplőők pedig Sylvester Stallone és Antonio Banderas voltak. (Szerintem jó film volt.)

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr2495024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanaiwa 2008.05.30. 18:50:49

Ha ha, Sho Kosugi:) ifjúságunk nindzsaoktaója
Fura egyébként hogy ezekben az újkori ázsiai jellegű (vagy hatású) filmekben hogy divatbajöttek ezek a semmitmondó fejű fiatal popsztárok mint ez a Rain...
A japán tv-ben egy futó sorozatban egy tenyérbemászó nyálas énekeskölyök játssza az egyik legnagyobb szamurájhadvezért:(
süti beállítások módosítása