Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Robert Rodriguez megint gyerekfilmet rendez

2008.05.30. 15:05 koimbra 1 komment

Robert Rodriguez úgy látszik csak két műfajt ismer leginkább, az egyik a horror, ezért szeretik, a másik meg a gyerekfilm, ezért meg inkább nem kedvelik. A Grindhouse után belevágott a Machete-be, amit dvd-n fognak kiadni. A Sin City folytatását hiába is várjuk, a Barbarellát meg szerintem nem látjuk 2015 előtt, ha így halad.

Szóval Rodriguez belevág ismét egy gyerekfilmbe, a címe Shorts lesz. A film egy olyan városban játszódik, ahol minden ház egyforma, mindenki a Black Box cégnek dolgozik, amely a város összes háztartási kellékét gyártja. Egy kisfiút eltalál egy kis szívárványsznű kő, ami bárki kívánságát valóra váltja.

Rodriguez írja és rendezi a filmet, az effekteket és trükköket is megcsinálja, sőt az operatőr is ő lesz (szerintem a zenéért is ő lesz a felelős).

A főszereplők Jon Cryer, William H. Macy, Leslie Mann és James Spader lesznek a szereplők. A forgatás hamarosan kezdődik.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr73495127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl · http://csecsebecse.blog.hu/ 2008.05.30. 20:47:15

Kíváncsi vagyok, itt is kikéri-e valamelyik fia tanácsát...
süti beállítások módosítása