Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Csak röviden...

2008.06.01. 18:45 koimbra Szólj hozzá!

Az én kicsi szörnyem (The Water Horse - Legend of the Deep): Angus talál egy hatalmas tojást, hazaviszi, természetesen egy kis lény kel ki belőle, ami szereti a vizet. Később azonban ahogy felnő, bekerül a közeli tóba.

Családi film lenne, bár inkább a 12 év alatti korosztály a fő célpont. Sajnos nincs benne se izgalom, se poén. Valahogy olyan Szabadítsátok ki Willy-t utánérzésem van, csak itt delfin helyett Loch Nessi szörny-szerű lény van.

A stúdió Az én kicsi szörnyem miatt pakolta át 2008-ra a Narnia bemutatóját. Nem akarták versenyeztetni a két filmet, féltek, hogy egymástól veszik el majd a bevételt. Családi film lenne, bár inkább a 12 év alatti korosztály a fő célpont, no meg gyerekkönyv alapján készítették. Sajnos nincs benne se izgalom, se poén, nem fogott meg. Számításuk nem igazán jött be, ez a film is elég gyengén szerepelt (amerikai bevétel 40 millió $), a Narnia se repeszt túlságosan.

Értékelés: 40 %


Amíg a jackpot el nem választ (What Happens in Vegas): Las Vegasban felönteni a garatra veszélyes, úgy ébredhetsz másnap, hogy már házas vagy. Joy és Jack Vegasban találkoznak, isznak, buliznak, jót dumálnak, másnap persze azt veszik észre, hogy összeházasodtak.Ennek tetejében Jack az egyik gépen megüti a főnyereményt Joy pénzéből. Válni akarnak, a pénzt mindketten maguknak akarják, a bíró ítélete szerint fél évig kell együtt lenniük, majd aztán dönt a pénz felől és ezután válhatnak el.

Persze a páros mindent megtesz annak érdekében, hogy egymás idegeire menjen.

Sablonfilm, olyan fajta, ami ha nem tetszik meg az elején, akkor biztos nem fogod szeretni. Aki látott már romantikus vígjátékot sejti mi lesz a vége, nem kell számítani nagy csavarokra, van viszont jó pár poén és a szereplőkön is lehet mulatni, Cameron Diaz szokás szerint felvillantja a széles mosolyát, Ashton Kutcher pedig  a felsőtestét.

Értékelés: 75 %

Címkék: röviden

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr98498113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása