Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

MTV Movie Award 2008

2008.06.03. 13:49 koimbra Szólj hozzá!

Míg az Oscaron vagy Golden Globe-on és egyéb díjátadókon a díj a lényeg, a show csak másodlagos, az MTV Movie Award-on inkább a show kerül előtérbe. Senki nem fogja emlegetni évek múltán, hogy itt ki nyert, sokkal jobban fognak emlékezni arra, hogy melyik film hány Oscart is kapott. Nem is értem ezt a nagy kiakadást néhány ember részéről, hogy miért kapnak díjat az adott filmek. Őszintén engem itt egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit kap, részemről csak a hülyeségek miatt nézem.

Itt nincsenek flancos göncök, senki nem mutat be több milliós ruhát, a színészek és előadók lezserebben öltöznek, senkinek nem tűnne fel, ha valaki csak melegítőben jelenne meg,  pár emberben lehet csak felfedezni öltönyt pl: Kevin Feige a Marveltől.

Az egész ceremónia lényege a mókán kívül persze a nagy reklámozás, mindenki reklámozza a saját filmjét. Mike Myers a házigazda élt ezzel a lehetőséggel, de a többiek is azért odatették magukat. Egyébként a Wayne világát is sikeresen felidézték (páran egy esetleges harmadik részről beszélnek máris).



Az első díjátadók a Hancock szereplői voltak, Will Smith, Charlize Theron és Jasom Bateman a legjobb női főszereplő díját adták át. (Szintén jó poén volt, mikor Smith elkezdett a közönséggel játszani: Én mondom, hogy "fe", ti mondjátok, hogy "male"-female-, aztán Bateman is nekikezdett, hogy akkor én mondom, hogy Han, ti mondjátok azt, hogy....Smith belevágott azért, a cock jelentése ugye a @, de hát ez is csak a hülyülés.) Díjat kapott Michael Bay, akiről teljesen lerítt, hogy el is várja ezt. Johnny Depp két díjat is kapott, lázan jött be, a csajok persze olvadtak. Zac Efron is kapott díjat, aki úgy kezdte, hogy ezt a többi jelölt is ugyanúgy megérdemli, mint ő. A legjobb csók díját Briana Evigan és Robert Hoffman vette át és ahogy szokás (a tavalyira emlékszem, mikor Will Ferell és Sacha Baron Cohen lekapta egymást) megismételték a csókot.



Sokan találgatják szintén, hogy Seth Rogen és James Franco füvezett-e az átadón. Na persze, majd élőben tolják, mi?



Csak itt fordulhat elő, hogy Adam Sandler életműdíjat kapjon. Maga Tom Cruise adta át, ki még féltérdre is ereszkedett, mikor átadta az aranypopcorn-t (részemről ki nem néztem volna belőle).

A gálán azért jól érezték magukat látszólag az emberek, nem volt nyoma izgalomnak. Azért egy Oscaron néha látszik a színészeken és a többieken a feszültség. Szintén jól érezte magát mindenki vagy legalábbis úgy tűnt, hogy jól érzi magát. Rihanna viszont szerintem unta magát.

A fénypont talán az Adam Sandler, Robert Downey Jr., és Jack Black ökörködése volt. Ezután mikor megjelentek a színpadon úgy tűnt, hogy Jack Black feje vissza van ragasztva:)


A nyertesek nevei:
Legjobb film: Transformers
Legjobb férfi főszereplő:  Will Smith (Legenda vagyok)
legjobb áttörő alakítás:  Zac Efron (Hairspray)
Legjobb női főszereplő:
Ellen Page (Juno)
Legjobb vígjátéki alakítás
Johnny Depp (Karib- tenger kalózai 3)
Legjobb küzdelem: Sean Faris és Cam Gigandet (Never Back Down)
Legjobb gonosz/bűnöző : Johnny Depp (Sweeney Todd)
Legjobb csók: Briana Evigan és Robert Hoffman (Streetdance: Step up 2)
Legjobb nyári mozi: A Vasember
Címkék: díjak

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42501414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása