Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ridley Scott sci-fit rendez

2008.06.04. 15:53 koimbra 1 komment

Juhú, gondolhatná valaki, talán belevág az Alien 5-be, de sajnos nem ez a helyzet. Scott az Eclipse magazinnal mondta a következőket:

I waited for a book for 20 years and I have got the book. I am not going to tell you what the book is but that film is going to probably be written within the next month. That will definitely be what I do next after Nottingham, the Robin Hood film that I am doing now in England.”
Ezek szerintem erre a könyvre Scott húsz évet várt, nem is szeretné elárulni, hogy miről van szó, de a forgatókönyve pedig a jövő hónapban kész lesz és ezt fogja elkészíteni a Nottingham (Robin Hoos-os sztori) után.

Szintén tervezi, hogy Cormac McCharthy regényéből, a Blood Meridianból készít filmet. McCharty írta a Nem vénnek való vidéket is, abból rendeztek Oscar-díjas filmet a Cohen tesók. A könyvet a 20. század egyik legfontosabb regényként tartják számon (westerneopsz a Blood Meridian egyébként).
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr10503590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.06.05. 12:47:43

Én most a legjobban sci-fi műfajon belül Cameron Avatarját várom... azért érdekes, hogy mindketten rendeztek egy-egy Alient és most szinte egyszerre készítenek sci-fit.
süti beállítások módosítása