Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Holtak serege

2008.06.05. 11:03 koimbra 2 komment

Matthijs van Heijningen készíti el a Zack Snyder ötletén alapuló Army of Dead zombfilmet. Van Hejningen eddig főleg reklámokat készített. Joby Harold (Awake) írta a forgatókönyvet. A sztoriban egy apa megpróbálja a lányát kimenekíteni Las Vegasból, ami éppen karanténban van, ugyanis a város zombi-fertőzött terület.

Alább néhány reklámot nézhettek meg van Hejningentől



,
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr4504807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.06.05. 12:51:56

Na, hogyha Snyder ötlete volt akkor szar már csak nem lesz (ugye Dawn of the Dead remake is az ő nevéhez fűződik), és a reklámok is jónak néznek ki, szóval ha valami durva, epikus, ám szórakoztató és pörgős film lesz ebből az Army of Dead-ből akkor simán jöhet, sőt, akkor én imádni fogom :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.06. 10:55:20

A reklám és klipprendezők általában látványos filmeket készítenek. A Dawn of the Dead nem volt rossz, a 300 tetszett, de majd meglátjuk a végeredményt.
Előbb utóbb mindenki besül egyszer
süti beállítások módosítása