Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Matt Damon Mandelával rögbizik

2008.06.05. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Clint Eastwood készíti a The Human Factor filmet. A középpontban az 1995-ös Dél-afrikai rugby világbajnokság áll. A főszereplő Morgan Freeman lesz, ő Nelson Mandelát alakítja majd, míg Matt Damon Francois Pienaar szerepét kapta meg. Ők jöttek elő a világkupa ötletével. Freeman legutóbb Oscar-díjat kapott, mikor Eastwood filmjében szerepelt.

A filmet John Carlin regényéből készítik, ebből írja a forgatókönyvet Anthony Peckham. A világbajnokság nagy jelentőséggel bírt, Mandela elnökként mindent megtett ennek érdekében, a feketek és fehérek összefogását sürgette, támogatta az Sportingboks csapatát, aminek a kapitánya Pienaar volt.

Matt Damon eléggé elfoglalt mostanában, Paul Greegrass rendezésében készült Green Zone-t most fejezték be nemrég, jelenleg Steven Soderbergh-gel forgatja Az informátort, majd ősszel kezdenek hozzá a The Human Factorhoz.

Damon nemrég fejezte be a Zöld zóna (Green Zone) munkálatait Paul Greengrass-szel, jelenleg a Steven Soderbergh rendezésében készülő Az informátor-t (The Informant) forgatja. A színész ezután őszel rövid pihenőt tart, hogy kipihenten állhasson Eastood kamerája elé. Clint Eastwood se unatkozik, hamarosan bemutatják a The Changeling filmjét, jelenleg a Gran Torino-t fogatja, ami decemberben debütál a mozikban.


Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr68504845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása