Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Entourage - Törtetők

2008.06.07. 12:38 7b0y 4 komment

Nos, hogy is kezdjek bele. Koimbrától kaptam eme becses tisztet, hogy írhatok ide Nektek egy két bejegyzést. A fő profil, ha lehet ilyet mondani, az éppen aktuális sorozatok lesznek, aztán majd kiderül, hogy milyen sikerrel járok, kelek :)

Az első sorozat amiről írok Nektek a számomra nagy becsben tartott Törtetők. Aki nem ismerné, annak bemutatom pár szóban.

A sorozat négy srác mindennapi életéről szól. A főszereplő egy feltörekvő színész srác Vincent Chase. Vincent felhozza New Yorkból barátait és féltestvérét. Régi barátja Eric menedzseli a színészt, eleinte nem sok sikerrel. Vince féltestvére Drama az igazi letűnt korok színésze, bár saját bevallása szerint a legjobb a szakmában, valamint Teknőc, az igazi életművész pénzköltő, aki leginkább a sofőr szerepét tölti be. Meg kell még említeni Ari Goldot is, ő Vince dörzsölt ügynöke, aki mindent elkövet a mindenkori sikerért.

Bonyodalmakban és fordulatokban nincs hiány, és igazán könnyen emészthető kis sorozat sok jó poénnal fűszerezve. Maga a sorozat az HBO-n látható, a szinkron is jól sikerült hozzá. Csak ajánlani tudom unalmas délutánokra, kisebb társasággal is nagyon élvezhető.
Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92508099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dripping 2008.06.07. 13:38:32

Kedvenc karakterem a sorozatban
ARI GOLD ő egy ISTEN-CSÁSZÁR!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.07. 15:13:53

Én még nem láttam egy részt se, de majd bepróbálom hamarosan:) Úgysincs most folyamatban lévő sorozat, amit nézek, hacsak nem a Scrubs, ami ugyan jó, de nem érzek rá késztetést, hogy nézzem gyakran

Tboy · http://www.partyanimals.hu 2008.06.09. 00:25:43

Hajrá. Csak ajánlani tudom. Tényleg jó.

dzséni 2008.06.09. 18:26:27

Szerintem is jó sorozat, megéri nézni minden egyes részét.
süti beállítások módosítása