Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A vígjáték nem elég, horror kell

2008.06.12. 19:24 koimbra 2 komment

A Happy Madison Adam Sandler saját cége, eleddig vígjátékokat készítettek, olyanokat, mint pl. 50 első randi,  Távkapcs, Tök alsó. Szóval Sandler az ökörködős vígjátékokra specializálta magát főleg, ez be is jött eddig neki.

Sandler azonban más műfajban is ki akarja próbálni magát (néha feltűnik egy-egy drámában, de ez nem elég neki) ezért létrehozta a Scary Madison vállalatát, ami horrorfilmekre fog szakosodni. Valószínűleg Sandler is fel fog tűnni néhány alkotásban, ha már saját cége csinálja. 2009-ben már jön is az első produkció tőlük, a Short.

A Short egy kisvárosban játszódik, egy testvérpár rálel egy olyan útra, amivel gyorsabban odaérhetnének mindenhova, de a a lakosok messze elkerülik ezt az utat. Aztán egy nap a tesók úgy döntenek, hogy ők áthaladnak azon az úton.

Csak a büdzsére kéne vigyázni, hiszen a Sandler vígjátékok olyan 70-90 millióba kerültek eddig, egy horrornál pedig a 0-20 milliós költségvetés az ideális.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71517076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.06.12. 22:03:27

Hát az nagyon olyan mintha a Big Fishből lopták volna az erdei tiltott ösvényes jelenetet. CSak persze ez gondolom darkosabb lesz. Azért megnézzük.

Gibson44 · http://nagyfonok.blog.hu/ 2008.06.12. 23:30:43

Ez jó hír.Mármint, hogy csinál egy ilyen a céget.A Happy Madison-ok úgy 90%-os többségben bejönnek.
Remélem a horrorhoz is ért annyira mint a nevettetéshez...
süti beállítások módosítása