Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dicaprio vagy Pitt, mint Amerika kapitány?

2008.06.13. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

A Marvel miaharabb szeretné tető alá hozni, hogy képregényeiből film legyen. A Vasember sikere után be is jelentették gyorsan az Amerika kapitány és a  Bosszú angyalai mozifilmet. Az első pletykák szerint Matthew McConaughey volt kinézve a kapitány szerepére, ezt azonban a stúdió cáfolta, Brad Pitt pedig Thor lehetne, ezt pedig nem tagadta, igaz meg sem erősítette a Marvel.

A mostani pletykák szerint a stúdió Leonardo DiCapriot vagy Brad Pittet szeretnék megnyerni Amerika kapitány szerepére. DiCaprio egyébként most elfoglalt, mivel Nolan Bushnell-t fogja alakítani legközelebb, az Atari alapítóját.

Szerintem nem kellene nagy nevekben gondolkodni, ők 20 millióba kerülnek, amivel jelentősen megdobja a költségeket. A Hulkban Edward Norton, A Vasemberben Robert Downey Jr. szerepelt, akikhez nem kellett egy valag pénzt hozzávágni.

Brad Pitt talán még jó is lenne Amerika kapitányként, de Thorként semmiképp, oda valami pankrátor kinézetű színész kellene (Dwayne Johnson esetleg). Matthew Vaughn egyébként már nem lesz a Thor rendezője, lelépett, mivel teljesen más történetet képzelt el (ő egy régebben játszódó filmet akart volna, amiben Thor különböző szörnyekkel küzd meg, míg a Marvel a képregényhőst akarja a vásznon látni).

A Vasemberrel is kavarások vannak, a rendező Jon Favreau-nak állítólag nagyobb fizettséget ajánlott fel a stúdió, mint az első részért, hogy megrendezze a folytatást. Favreau szerint viszont a kitűzött 2010-es dátum túl korai.
Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21517941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása