Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ray Stevenson megtorol

2008.06.13. 10:39 koimbra 3 komment

A Megtorló első része nem sikerült jóra, kifejezetten lapos volt, de azért hozott annyit, hogy elkészüljön a második rész. (A Büntető anno Dolph Lundgrennel ezerszer jobb volt.) Thomas Jane nem vállalta a folytatást, azt mondta, hogy a forgatókönyv kifejezetten rossz lett. Az alkotók több akciót ígértek, mint az első részben. Helyette Ray Stevenson (A helyőrség, Róma sorozat) ugrott be. A teaser akciódús, de valahogy mégis olyan semmilyen.
Teaser: Punisher: War Zone

Címkék: trailer megtorló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53517910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.06.13. 11:49:22

Ez bűnrossznak tűnik így elsőre.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.06.13. 12:02:05

Ray Stevensont legutóbb a Helyőrségben láttam, az B kategóriás eléggé. A Megtorló lehetne egy fasza akciófilm, egy jó rendezővel, de sajnos ebből a teaserből csak az jön le, hogy lövöldöznek majd a filmben és még hangulata sincs.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2008.06.13. 13:15:06

Én a 2004-es Megtorló-t előbb láttam, mint a '89-est (A Dolph Lundgren-est :) ), de tény valahogy a réginek volt valamiféle sötét komor hangulata, ami az újból valahogy kimaradt. Ettől függetlenül nekem tetszik mindkét változat.

Az újat meg egyszer biztos megnézem bármilyenre is sikerült. (Én Ray Stevenson-t legutóbb az HBO-n a "Róma" című sorozatban láttam, abban jó volt)
süti beállítások módosítása